Datum: 30 nov. 2017
Tickets: € 15 excl. fee
Locatie:
Kunstmaan (Stedekestraat 72, Tilburg)
Café open: 20:00 uur
Start programma: 21:00 uur

TICKETSFacebook event

Sofa Sessies

Steffen Morrison
Klinkt als: Marvin Gaye, Otis Redding

Steffen Morrison, een man waarbij de pure soul door zijn aderen stroomt. Hij groeide op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigen ingrediënten aan heeft toegevoegd.

Eerder verzorgde Steffen met zijn band onder meer voorprogramma’s voor internationale artiesten als Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq, er waren er succesvolle optredens tijdens Eurosonic en in Paradiso. Ook was Steffen meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door en speelde hij bij diverse radiostations, waaronder Radio 2 en 3FM.

In september 2016 verscheen zijn EP Just Another Man met daarop onder meer de succesvolle single ‘Do It All Again’. Begin 2017 verscheen het aanstekelijke All For You als nieuwe single, een nummer dat hem op het lijf is geschreven.

Tijdens Sofa Sessies brengt Steffen deze soul in intieme setting ten gehore, samen met zijn toetsenist en bassist. Er is plek voor maximaal 80 man, dus wees er snel bij! 

Zien we je in de Kunstmaan? X

Meer Over Sofa Sessies

Sofa Sessies evenementen