Blog Club Godverdomme Geen categorie

Godverdomme hemels

25 mei 2017
Post Image

Club Godverdomme op Hemelvaart; klinkt gek, deden we toch. DJ’s zonder talent, een MC met een dubbele tong en hele gezellige mensen waren de ingrediënten die ook deze editie van Club Godverdomme weer een lekker feestje maakte. Wil jij ook een keertje draaien? Houd onze website dan goed in de gaten.

Blog Geen categorie

Groene gekte

15 mei 2017
Post Image

Dr. Lektroluv was er 1 om nooit meer te vergeten. De uitverkochte zaal werd al goed opgewarmd door The Policy en Ambivalenz. Toen eenmaal de Dokter aan zet was knalde hij zijn keiharde elektronische beats door het dak heen. De Club Smederij was zíjn Discotheque. 

Blog Geen categorie

Hey-lemaal te gek

8 mei 2017
Post Image

Bevrijdingsnacht was er 1 om niet snel meer te vergeten dankzij Michel de Hey. Het was koud buiten maar binnen liepen de temperaturen hoog op. Budakid, Prunk en Michel de Hey pompte de beats door het dak heen. We zijn er nog van aan het bijkomen maar de volgende clubavond staat alweer voor de deur. Aanstaande vrijdag gaan we los met Dr. Lektroluv!

Blog Geen categorie Sofa Sessies

Anne Rune speelde de sterren van de hemel

24 april 2017
Post Image

Donderdag 20 april speelde Anna Rune voor ons tijdens Sofa Sessies. De Vlaamse winnares van De Beste Singer-Songwriter van Nederland wist de uitverkochte zaal helemaal stil te krijgen. Ze schrijft al haar nummers zelf en ook de muziek verzorgde zij zelf tijdens de Sofa Sessies. Anne Rune is een waar multi-talent.

Blog Geen categorie Machinekamer

Machinekamer bedankt!

18 april 2017
Post Image

Afgelopen weekend sloten we de deuren van Machinekamer voor een allerlaatste keer, en hóe. Het publiek was niet te stoppen en tot in de late uurtjes was het ramvol. Shoal, Lewski, Robin Kampshoer, JP Enfant en Stranger zorgde voor een waardige afsluiter. Het publiek, de organisatie, de DJ’s, De Smederij; iedereen bedankt! Machinekamer, je was prachtig.

Aus Berlin Blog Geen categorie

Es war ganz toll!

3 april 2017
Post Image

Afgelopen zaterdag was het weer tanzen tijdens een uitverkochte Aus Berlin Clubnacht. De avond was geïnspireerd door Berlijnse club Watergate; machtig mooie lampen over het hele plafond. De avond werd gehost door Lucky Done Gone, Marco Resmann en als klapper op de vuurpijl Tiefschwarz. Het was een avond om niet te vergeten. Zet zaterdag 2 december alvast in je agenda; dan vindt Aus Berlin Festival plaats.

Blog Club Godverdomme Geen categorie

Club Godverdomme is terug!

3 april 2017
Post Image

Club Godverdomme op Hemelvaart; dat klinkt als vloeken in de kerk maar we doen het gewoon. Dit keer keren we terug in de Hall of Fame. Een clubavond waar DJ’s draaien die geen ervaring of ambitie hebben maar wel prachtige outfits en heel veel alcohol. Je kunt je nu aanmelden via Facebook om DJ te worden tijdens deze te zieke avond. Upload een gekke foto van jezelf en vertel waarom jij DJ wil worden op 24 mei. Tickets zijn vanaf nu hier te koop.